Nytt

SamAktiv

Nyhetsbrev 2 - 21. oktober 2013

Nå nærmer tidspunktet for båtavgang 1. november seg!

Flere påmeldinger har kommet i det siste, men fortsatt får vi tilbakemeldinger fra flere om at de venter på at flere som de kjenner skal melde seg på (!). Vi er nå i underkant av 30 påmeldinger.

 Vi oppfordrer derfor de som fortsatt ikke helt har bestemt seg til å sjekke påmeldingslisten og ta direkte kontakt med andre IDA-kolleger og venner for å få med flere som dere ønsker å gjenoppfriske gamle IDA-minner med.

Det er fortsatt ledige plasser på Kielfergen Color Fantasy 1.-3. november, men blir det fullt, da er det ikke lenger mulig å få plass!

Det viser seg nå at det er ganske fullt allerede og vi har derfor vært nødt til å tilpasse programmet noe. For å få dette til, har vi nå bestemt at vi starter med en felles lunsj i  à la Carte Oceanic restauranten kl. 14 når båten går fra Oslo, (kr. 180,- pr. person) og felles Julebord i Grand Buffet restauranten kl 20:30 ( Kr 390,- per person). For å få reservert felles bord og samlet plassering, var vi nødt til å forhåndsbetale kr. 570,- til Color Line for de som var påmeldt. Dette har Wenche Simonsen lagt ut fra sin personlige konto. Vi ber derfor om at alle som har meldt seg på til nå, innbetaler kr.570,-  til nr. 1204.04.71055 Wenche R. Simonsen, innen 30. oktober. 

De som melder seg på fremover, må selv betale dette til kelner/servitør, og så regner vi med at vi får utvidet bordkapasiteten etter behov.

Vi har fått fatt i mange bilder fra IDA-tiden. men vi oppfordrer fortsatt flere til å ta med seg bilder eller andre «IDA-remedier» for å gjenoppleve gamle minner!

Detaljert program for turen vil vi sende ut til deltagerne noen dager før avreise, men hovedlinjene i programmet blir som vi har informert om tidligere.

Tilslutt vil vi minne om at alle må vise pass ved innsjekkingen.

 Vi ser frem til en hyggelig tur i ekte IDA-stemning!

colorline-fantasy

Du er her: Home nettsamfunn SamAktiv IDA 2013 - IDA 50 år Nyhetsbrev 2 - 21. oktober 2013